Hos oss får du ett personligt bemötande och vi hjälper gärna till, med vad du än önskar. Familjärt och mycket prisvärt litet hotell.

I ”ett av Stockholms minsta hotell” ligger våra sju små, men mycket hemtrevliga rum en halv trappa ner. Vi har inrett med tanke på att det skall kännas lite som ”hemma fastän man är borta”. De tre badrummen ligger i korridoren men alldeles intill. Det finns hårtork och skohorn på rummen. Det finns TV på alla rum. Gratis wifi i hela hotellet. Givetvis är det rökfritt.

Våra rum har givetvis fönster som är väl isolerade.

Våra sköna sängar är från Paradis sängar, mycket uppskattade.

Vårt lilla hemtrevliga kök är alltid öppet för våra gäster. På morgonen serveras en frukostbuffé, som till stor del är ekologisk. Äggen är krav märkta från ”lyckliga hönor”. Vi har bl.a. hemgjord müsli, hemgjord granola bakar även olika sorters limpor. Utöver det finns det flera sorters frallor, tre sorters pålägg som är producerat av Sorunda korv i Sorunda där vi bor. Ost, färsk ost, kokta ägg m.m. Givetvis kokar vi havregryns gröt om så önskas. Har ni special önskemål s.s. gluten, laktos eller vegan är det bara att säga till vid bokningen.

Hos oss är du välkommen att alla tider på dygnet ta dig en kopp kaffe eller te och du får gärna göra dig en smörgås, precis som hemma.