Boende

Hotell Tre Små Rum – ”ett av Stockholms minsta hotell” – ligger invid Mariatorget i centrala Stockholm en halv trappa ner. Hotellet och våra sju små men hemtrevliga rum har inretts med målet att er vistelse och hotellet ska kännas som ”home away from home”. Resultatet är ett familjärt och prisvärt boende. Hos oss får du ett personligt bemötande och vi hjälper gärna till med särskilda önskemål.

Rummen

På rummen finner du de praktiska bekvämligheterna så som hårtork, skohorn, TV samt gratis wifi i hela hotellet. Våra sköna sängar är från Paradis sängar och har varit mycket uppskattade av gäster.

De tre badrummen ligger i korridoren och varje rum har bara några steg till badrummet.

Våra rum kostar 895 kr per natt. Extrasäng för barn under 12 år: 100 kr natt. Extrasäng från 12 år: 150 kr per natt.

Köket och frukost

Vårt hemtrevliga kök är alltid öppet för våra gäster. På morgonen serveras en frukostbuffé som till största del är ekologisk. Nedan är ett urval av vad som serveras:

• Kravmärkta ägg från Lilla Grödbys ”lyckliga hönor”, i närheten av var vi bor.
• Hemgjord müsli
• Hemgjord granola
• Olika sorters hembakade limpor
• Olika sorters frallor
• Tre sorters pålägg (lokalt producerat av Sorunda korv i Sorunda där vi bor)

Utöver detta finner ni ost, färskost, hård- och mjukkokta ägg, frukostflingor och mycket mer. Givetvis kokar vi även havregrynsgröt om detta önskas. Har ni andra speciella önskemål så som gluten- eller laktosfritt eller veganskt alternativ får ni gärna säga till vid bokningen.

Precis som hemma är du är varmt välkommen att avnjuta ett mellanmål eller kvällsmål i köket med en smörgås och en kopp kaffe eller te.